Info

Opći uvjeti

Pristup web stranicama www.zmalac.hr i podacima na stranicama podliježe niže navedenim uvjetima i odredbama. Sastavni dio ovih Općih uvjeta je i Isključenje od odgovornosti.

Web stranice poduzeća Josa nekretnine d.o.o. mogu se koristiti za privatnu upotrebu bez ikakvih naknada za korištenje. Korištenjem Zmalac internet trgovine www.zmalac.hr obvezujete se poštivati ove Opće uvjete te se smatra kako ste pristali na iste.

Ovi Opći uvjeti kao i Isključenje od odgovornosti u potpunosti se odnose na web stranice Zmalac internet trgovine i na sve druge web stranice u vlasništvu poduzeća Josa nekretnine d.o.o.

Internet trgovina Zmalac www.zmalac.hr (u nastavku internet trgovina) u vlasništvu je poduzeća Josa nekretnine d.o.o., Četvrt Ribnjak 17, 21310 Omiš (u nastavku poduzeće).

U internet trgovini možete kupovati proizvode za djecu. Josa nekretnine d.o.o. u internet trgovini omogućuje kupnju asortimana robe koja se nalazi u internetskoj ponudi.

Proizvode prodajemo isključivo osobama starijim od 18 godina. Kupnju u ime i za račun maloljetnika ili potpuno poslovno nesposobne osobe mogu obaviti samo njihovi zakonski zastupnici. Djelomično poslovno sposobne osobe mogu obaviti kupnju samo uz suglasnost njihova zakonskog zastupnika.

Isporučitelj naručene robe je Josa nekretnine d.o.o., Četvrt Ribnjak 17, 21310 Omiš.

Kupcem se smatra svaka osoba koja popuni tražene podatke, registrira se i elektroničkim putem naruči (kupi) barem jedan proizvod.

Sve cijene u internet trgovini izražene su u hrvatskoj nacionalnoj valuti – hrvatska kuna (kn) i uvećane za PDV. Troškovi dostave nisu uključeni u cijenu proizvoda.

Slike proizvoda na web stranicama www.zmalac.hr  mogu se razlikovati u boji i dezenu u odnosu na stvarne proizvode. Slike proizvoda na web stranicama internet trgovine mogu se malo razlikovati u nijansi boje i položaju dezena u odnosu na stvarne proizvode.

Postupci i uvjeti kupnje i prodaje na web stranicama internet trgovine definirani su sljedećim parametrima: registracijom, odnosno prijavom, narudžbom, otpremom, plaćanjem, dostavom te povratom, odnosno reklamacijom robe.

Registracija / prijava

Registracija je prvi upis korisnika u bazu kupaca, prilikom kojeg kupac upisuje tražene podatke (korisničko ime / adresa e-pošte, lozinka, ime i prezime, adresa, telefonski broj…) Prijava je moguća tek nakon što su svi potrebni podaci upisani u bazu korisnika i za svako daljnje korištenje usluge potrebno je upisati samo korisničko ime i lozinku.

Registracija se odvija u dva koraka:

  1. upis podataka u elektronski obrazac na web stranici i
  2. autorizacija korisničkog računa e-poštom.

Mole se kupci da u elektronski obrazac upisuju vlastitu adresu e-pošte koju koriste, jer će na tu adresu biti poslana poruka s poveznicom za autorizaciju korisničkog računa.

Ukoliko kupac ima problema prilikom registracije ili prijave može nas nazvati na telefonski broj  091 6208549 internet trgovine radnim danom od 07:00 do 15:00 sati ili poslati e-poštu na zmalac@zmalac.hr

 

Sigurnost

Prilikom registracije u internet trgovinu kupac je dužan upisati lozinku (zaporku). Kupac je lozinku obavezan zadržati samo za sebe i ne dijeliti ju s drugim osobama. Kupac je u potpunosti odgovoran (materijalno i pravno) za sva djela i narudžbe koje su učinjene pod njegovom lozinkom.

Ukoliko kupac zna ili sumnja kako još netko zna njegovu lozinku, dužan je o tome obavijestiti nas slanjem e-pošte na zmalac@zmalac.hr

Kod prikupljanja i prenošenja osjetljivih podataka upotrebljavamo šifriranje SSL-om (Secure Sockets Layer) s 128-bitnim kodiranim ključem. Šifriranje SSL-om djeluje tako da poslane podatke učini nečitljivima svima osim nama. Protokol SSL osim toga jamči i potpunu autentičnost internet trgovine.

Ukoliko postoji bilo kakva sumnja u mogućnost postojanja sigurnosnih propusta, nedopuštenoga korištenja usluga ili kršenja uvjeta i pravila, Josa nekretnine d.o.o. zadržava pravo ukidanja korisničkog računa bez prethodne najave i pravo da od kupca traži da promijeni lozinku.
Zaštita i korištenje osobnih podataka
Josa nekretnine d.o.o. se obvezuje da će štititi privatnost svih svojih kupaca u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podatka, Zakonom o elektroničkoj trgovini i drugim zakonima Republike Hrvatske.

Josa nekretnine d.o.o. će prikupljati, obrađivati i čuvati osobne i identifikacijske podatke o svojim kupcima . Josa nekretnine d.o.o. će čuvati ove podatke u tajnosti te će ih upotrebljavati samo za vlastite potrebe, kao i za zakonski dopuštene potrebe.

Prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i obavještavamo kupce o načinu njihova korištenja. Redovito dajemo kupcima mogućnost izbora načina upotrebe njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s popisa koji se koriste za marketinške kampanje.

Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici poduzeća Josa nekretnine d.o.o., a posebno djelatnici internet trgovine te poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Radno vrijeme

Naručivanje robe može se vršiti 24 sata na dan, sedam dana u tjednu.

Internet trgovina (otprema robe) radi od ponedjeljka do petka od 07:00 do 15:00 sati. Otprema robe ne radi subotom, nedjeljom i blagdanom.

Dostupnost

Josa nekretnine d.o.o. također ne može jamčiti da će usluge biti bez pogrešaka. Ukoliko dođe do pogreške, kako bismo je otklonili na najbrži mogući način, molimo posjetitelja da pogrešku prijavi na telefonski broj 091 6208549  (radnim danom od 07:00 do 15:00 sati) ili slanjem e-pošte na adresu zmalac@zmalac.hr

Pristup web stranici www.zmalac.hr ponekad može biti nedostupan zbog radova, održavanja ili uvođenja novih sadržaja. Ni u kojem slučaju Josa nekretnine d.o.o. neće biti odgovoran za bilo kakvu štetu koja može nastati kao posljedica korištenja, ili zbog nemogućnosti korištenja web stranica i internet trgovine poduzeća Josa nekretnine d.o.o.

Uz prethodno navedene uvjete, Josa nekretnine d.o.o. neće biti odgovoran, bez obzira na uzrok ili trajanje, za bilo kakve pogreške, netočnosti, ili druge nedostatke, neprikladnost ili neizvornost, informacija koje se nalaze na web stranici poduzeća, kao i za bilo kakvo kašnjenje ili prekid u prijenosu informacija do krajnjeg korisnika, te za bilo kakva potraživanja ili gubitke koji iz tog proizlaze, uključujući i izgubljenu dobit.

Cijene

Sve cijene u internet trgovini izražene su u hrvatskoj nacionalnoj valuti – hrvatska kuna (kn) i uvećane za PDV. Troškovi dostave nisu uključeni u cijenu proizvoda.

Račun će biti izrađen prema cijenama po kojima je korisnik naručio proizvode.

Josa nekretnine d.o.o. zadržava pravo promjene cijene u bilo kojem trenutku.

Naručivanje robe

Roba se naručuje elektroničkim odabirom određenoga proizvoda te spremanjem istog u potrošačku košaricu. Roba se smatra naručenom u trenutku kada kupac u sučelju internet trgovine elektronički odabere i konačno potvrdi narudžbu.

Obavijest o potvrdi narudžbe kupcu će na upisanu adresu e-pošte biti poslana nakon što kupac potvrdi narudžbu.

Josa nekretnine d.o.o. obvezuje se isporučiti sve naručene proizvode koje u trenutku isporuke ima na zalihama.

Ukoliko Josa nekretnine d.o.o. nije u mogućnosti isporučiti bilo koji od naručenih proizvoda, prema mogućnostima će u najkraćem mogućem roku kontaktirati kupca robe telefonom ili e-poštom po pitanju zamjenskoga proizvoda ili otkazivanja naručenoga proizvoda. Svi ostali naručeni proizvodi bit će isporučeni.

Obavijest o otpremi naručenih proizvoda kupcu će na upisanu adresu e-pošte biti poslana nakon što sva naručena roba bude spremna za otpremu.

Načini plaćanja

Kupac se obvezuje naručenu robu platiti poduzeću Josa nekretnine d.o.o

Moguće je plaćanje:

  • plaćanje na žiro-račun poduzeća Josa nekretnine d.o.o.

Trošak dostave dodatno se zaračunava u ukupnu cijenu prema cjeniku  objavljenom na web stranicama poduzeću Josa nekretnine d.o.o.

 

Otprema i dostava robe

Otprema robe
Naručena roba se za otpremu priprema nakon što Josa nekretnine d.o.o. zaprimi obavijest da je transakcija ugovorenog iznosa po računu uspješno obavljena ili, ukoliko kupac naručenu robu plaća po primitku pošiljke (pouzećem), odmah po narudžbi. Roba se za otpremu priprema isključivo radnim danom (od ponedjeljka do petka) od 7:00 do 15:00 sati.

Naručena roba bit će složena tako da se uobičajenim rukovanjem pri transportu ne može oštetiti. Paketi mogu uključivati razne zaštitne materijale za sprječavanje loma (papir, stiropor, spužva i/ili slično).

Račun će biti priložen u paketu (ili jednom od paketa ukoliko se naručena roba isporučuje u više paketa), osim u slučaju da je adresa za isporuku različita od adrese kupca. U tom slučaju račun će biti poslan preporučenom poštom ili e-poštom na adresu kupca.

Paket može dodatno sadržavati i marketinške materijale (poput obavijesti o ponudi proizvoda, akcijama i sl.)

Obveza kupca je da pažljivo pregleda sadržaj svakog pojedinog paketa kako ne bi zajedno sa zaštitnom ambalažom bacio proizvode i/ili dijelove proizvoda, račun ili druge isprave.

Rokovi isporuke

KOPNO: 2-3 radna dana.

OTOCI:

  • Brač,Hvar-sljedeći radni dan
  • Pašman,Ugljan- ponedjeljkom i četvrtkom
  • Cres,Lošinj,Rab – utorkom,srijedom,četvrtkom i petkom
  • Vis – ponedjeljkom i srijedom.
  • Ostali otoci rok isporuke je 3-4 radna dana.

Troškovi dostave

Cijena dostave ovisi o vrsti plaćanja koju koristnik odabere prilikom naručivanja. Cijena uključuje prikupljanje naručenih proizvoda, pakiranje i dostavu na odabranu adresu.

Dostavljamo i u inozemstvo. Troškovi dostave ovise o težini paketa, pa ćemo Vas nakon narudžbe obavjestiti o iznosu dostave.

Reklamacije, zamjena ili povrat robe

Reklamacije na proizvod, zahtjeve za zamjenom ili povratom robe, odnosno izjave o jednostranom raskidu ugovora uvažavamo sukladno zakonskim uvjetima i rokovima.

Reklamacije
U slučaju da je pošiljka oštećena u transportu, takva su oštećenja vidljiva pri preuzimanju pošiljke i tom slučaju molimo kupca da pošiljku ne preuzima.

U slučaju reklamacije kupac je dužan uputiti opravdanu pritužbu poduzeću Josa nekretnine d.o.o. e-poštom te dostaviti odgovarajući račun za predmetnu robu.

Promjene uvjeta

Josa nekretnine d.o.o. može u svako vrijeme, bez prethodne najave, ažurirati ili izmijeniti podatke pohranjene na svim svojim web stranicama. Josa nekretnine d.o.o. zadržava pravo na izmjenu ovih Općih uvjeta.

Privatnost podataka

Ispis ili brisanje svojih podataka možete zatražiti putem forme ispod.

Select your request:


Naši zmalci

Zmalac igre garantiraju najbolju zabavu i puno smijeha, a ovako izgledaju naši mali Zmalci koji guštaju u igri!

Pošaljite nam sliku

Prikazane cijene su preračunate po fiksnom tečaju u iznosu od 1 EUR = 7,53450 HRK

©Zmalac d.o.o. 2016. Sva prava pridržana.